Εμπειρία Κρουαζιέρας με την Costa Cruises

Η Costa Cruises με τα 16 κρουαζιερόπλοια της προσφέρει την Ιταλική φιλοξενία σε καμπίνες εξαιρετικής αισθητικής και υπηρεσίες πολυτελείας.

Κατηγορίες Καμπινών:

CLASSIC
Οι κλασικές καμπίνες βρίσκονται στα πρώτα καταστρώματα του πλοίου και προσφέρουν τις πιο ελκυστικές τιμές για κάθε κατηγορία καμπινών και όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες της standard κατηγορίας καμπινών.

PREMIUM
Αυτή η κατηγορία βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία στο πλοίο, είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος και προσφέρουν περισσότερες ανέσεις. Στις παροχές συγκαταλέγονται δωρεάν πρωινό στην καμπίνα σας (κατόπιν ζήτησης), δωρεάν 24ωρη υπηρεσία και 10% έκπτωση στην επόμενη κρουαζιέρα που θα κλείσετε με την Costa Cruises.

SAMSARA
Με την κατηγορία αυτή έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε όλες τις υπηρεσίες αναζωογόνησης στο Samsara SPA και Samsara Εστιατόριο. Οι καμπίνες Samsara έχουν σχεδιαστεί με περισσή φροντίδα κι έχει δοθεί έμφαση στη λεπτομέρεια έτσι ώστε να σας κάνουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας καλύτερα. Στις παροχές επίσης συγκαταλέγονται, εκτός από τις παροχές των άλλων κατηγοριών, μπουρνούζι και παντόφλες που τα φοράτε για να πάρετε το εσωτερικό γυάλινο ασανσέρ που οδηγεί κατευθείαν στο SPA. Απολαύστε επίσης, τελετουργία τσαγιού, δύο μαθήματα φυσικής κατάστασης και αυτοσυγκέντρωσης, δύο θεραπείες φυσικής αναζωογόνησης καθώς και δύο θεραπείες με UVA σολάριουμ.

SUITE
Αν ενδιαφέρεστε για διακοπές εξαιρετικής πολυτέλειας τότε οι Σουϊτες της Costa Cruises είναι ειδικά σχεδιασμένες για εσάς! Σε συνδυασμό με όλες τις άλλες υπηρεσίες που παρέχουν οι άλλες κατηγορίες καμπινών έχετε επιπλέον υπηρεσίες που πραγματικά θα σας μείνουν αξέχαστες!

  • Προτεραιότητα στην Επιβίβαση
  • Προσωπικό Μπάτλερ (εξαιρείται η κατηγορία Minisuite)
  • Ειδική πρόσκληση σε κοκτέιλ με τον καπετάνιο
  • Φρέσκα φρούτα κάθε μέρα κι ένα μπουκάλι με αφρώδη οίνο
  • Jacuzzi, μπουρνούζι και παντόφλες (εξαιρείται η κατηγορία Minisuite)
  • Διάφορα προϊόντα για το μπάνιο
  • Επιλογή του κατάλληλου ανατομικού μαξιλαριού για την ξεκούραση σας